DULCOFRUCTS candy (kevätruokintaan) probiootteineen, vitamiineineen ja proteiineineen (valkuaisaineineen), 1 kg

Super proteiini candy
Tämän tuote on Dulcofruct paras tuote, sisältää 20% ApiPollenia, hyydytettyjä sokereita (fruktoosia, glukoosia, sokeria), mutta myös kohotetun määrän valkuaista (10% raakaproteiinia), mikä edistää perheen tehokasta kehitystä. Se on täydellinen ratkaisu nektaarin ja siitepölyn välillä. Sisältää probioottia, joka auttaa imeytymään proteiinia hyvin ja koko valikoiman mikroelementtejä, joita tarvitaan mehiläisten perheen nopeata kehitystä varten.
DULCOFRUCTS ei sisällä raskaita metalleja, neonikotiniideja, pestisiideja ja aflatoksiineja. DULCOFRUCTS-tuotteet valmistetaan ilman geneettisesti modifioituja tuotteita.
Tämä on 100% inverttituote, joka on luotu mehiläisten korkealaatuisen ja turvallisen ruokailun edistämiseksi kylmänä aikana ja keväällä auttaen niitä käyttämään vähemmän energiaa, joka menee ruoan sulatukseen. 100% luonnontuote, ilman lisäväriaineita, säilöntäaineita tai hapatteita.
Koostumus: kuiva aine 75-77%; fruktoosi 37-39%, monosokerit 85-87%, kosteus 19-20%, vitamiinit 0,2% ( B1, B2, B6, B12, C, PP-vitamiinit, kalsium pantotenaatti), aminohapot: metioniini, lisiini, sisteiini, treoniini, triptofani, kivennäisaineet mm kalsium, magnesium, natrium, fosfori, seleeni jne., proteiinin pitoisuus 10 prosenttia(Protein)
Suositellaan käyttöön ensimmäisen lennon jälkeen candy-taikinaan vitamiinien, aminohappojen, kivennäisaineiden kanssa, se edistää mehiläisten kasvua ja kehitystä. Proteiini (PROTEIN) antaa tarvittavan määrän proteiinia ruokavaliossa, mikä stimuloi kovasti ja auttaa kasvattamaan sikiöitä. Proteiini on erittäin tärkeä mehiläisten vastuskyvylle. Proteiinin puutteen takia mehiläisten joukot kehittyvät keväällä hitaasti, muut häviävät määräämättömästä syystä. Vahvojen perheiden emot munivat paljon munia, erityisesti ensimmäisenä ja toisena vuonna. Sellaisille perheille syntyy monta mehiläisten toukkaa, jotka tarvitsevat paljon proteiinia hyvälle kasvulle. Biologinen rehu mehiläisille, joka sisältää tarvittavat aineet ja proteiinia, on kasvien siitepölyä, mutta kun ei ole proteiinin luonnonlähdettä luonnossa, mehiläisten vastuskyky ja kehitys voidaan parantaa uuden turvallisen tuotteen avulla eli sokeritaikinalla (candy), joka sisältää vitamiineja ja proteiineja, se on luonnonvaihtoehto siitepölylle. Tämän tuotteen matala happamuus (pH 4,5) jarruttaa nosematoosin kehitystä.
Tuote edistää mehiläisten joukkojen uudistamista keväällä, edistää hedelmöintiä, auttaa maksimoidaaan kevätmehiläisten kehitystä. DULCOFRUCTS sokeritaikina (candy) vitamiineineen ja proteiineineen on luotettava ja turvallinen vaihtoehto siitepölylle, myös se vähentää sellaisten tautien tartuntaa, kuten nosematoosi, mätäys, esim. jos käytetään (candy) taikinaan epäselvän siitepölyn kanssa.
Erityisesti valittu taikinan koostumus antaa mehiläishoitajalle mahdollisuuden sijoittaa taikinan puitteisiin, ja  olla huolehtimatta siitä, että se valuu mehiläispesään.
Kun kyseessä on kohotettu lämpötila ja kosteus, jotka mehiläiset luovat mehiläispesässä taikinan ohut kerros saa vaadittavan konsistenssin, mikä antaa mehiläisille mahdollisuuden ottaa sen.
Taikina on myytävänä mukavissa lakeissa pakkauksissa, 1 kg. Pakkauksen paksuus 1 sentti antaa mahdollisuuden sijoittaa sen riman tai laudan alle, ja pakkauksen koot (leveys 20 cm/pituus 33 cm) kattavat suuremman osan puitteista antaakseen mehiläisille parhaan pääsyn taikinalle.

Paino: 1 kg

Määrä:
3.10 eur. Varastossa

Tilata ja vastaanottaa vain uusinta tietoa,
tuotteita ja uutisia.