DULCOFRUCTS candy (kevätruokintaan) 1 kg

Dulcofruct-mehiläisten rehu (Candy-taikina)
Dulcofruct-uusi tuote testattiin 2 vuoden ajan ennen ostajille tarjoamista.
DULCOFRUCTS ei sisällä raskaita metalleja, neonikotiniideja, pestisiideja ja aflatoksiineja. DULCOFRUCTS-tuotteet valmistetaan ilman geneeettisesti modifioituja tuotteita.
Tämä on 100% inverttituote, joka on luotu mehiläisten korkealaatuisen ja turvallisen ruokailun edistämiseksi kylmänä aikana ja keväällä auttaen niitä käyttämään vähemmän energiaa, joka menee ruoan sulatukseen. 100% luonnontuote, ilman lisäväriaineita, säilöntäaineita tai hapatteita. Koostumus: kuiva aine 79-80%; fruktoosi 39-40%, monosokerit 91-92%, kosteus 21-23%
Erityisesti valittu taikinan koostumus antaa mehiläishoitajalle mahdollisuuden sijoittaa taikinan puitteisiin, ja olla huolehtimatta siitä, että se valuu mehiläispesään.
Kun kyseessä on kohotettu lämpötila ja kosteus, jotka mehiläiset luovat mehiläispesässä taikinan ohut kerros saa vaadittavan konsistenssin, mikä antaa mehiläisille mahdollisuuden ottaa sen.
Taikina on myytävänä mukavissa lakeissa pakkauksissa, 1 kg. Pakkauksen paksuus 1 sentti antaa mahdollisuuden sijoittaa sen riman tai laudan alle, ja pakkauksen koot (leveys 20 cm/pituus 33 cm) kattavat suuremman osan puitteista antaakseen mehiläisille parhaan pääsyn taikinalle.

Paino: 1 kg

Määrä:
2.20 eur. Varastossa

Tilata ja vastaanottaa vain uusinta tietoa,
tuotteita ja uutisia.